وقت سفارت بلژیک

راهنمای تعیین وقت سفارت و ویزای بلژیک

در این مقاله راهنمای تعیین وقت سفارت بلژیک و ویزای شینگن بلژیک را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید

کشور سلطنتی بلژیک از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. این کشور مقر اصلی اتحادیه اروپا و در همسایگی کشورهای مهمی همچون هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه قرار دارد. بلژیک با دارا بودن موقعیت مناسب سیاسی با جاذبه‌های تاریخی و طبیعی خود موجب افزایش جذب توریست و سرمایه گذاری در این کشور شده است. تقریبا نیمی از مساحت کشور بلژیک توسط جنگل ها پوشیده شده است و آب و هوای این کشور معتدل و بارانی است.

 

ویزای شینگن بلژیک | وقت فوری سفارت بلژیک

متقاضیان دریافت ویزای شینگن بلژیک در اولین مرحله بهتر است نوع ویزای درخواستی خود را مشخص نمایند. نوع ویزا کاملا بستگی به هدف شما از سفر به کشور بلژیک دارد. ویزاهای بلژیک با توجه به هدف از سفر و همچنین مدت زمان اقامت متقاضی متغیر میباشند.

 

انواع ویزای کشور بلژیک

  • ویزای توریستی و تجاری (کوتاه مدت)
  • ویزای تحصیلی (اجازه اقامت موقت - ویزای اقامت طولانی مدت)
  • ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج: این ویزا مخصوص افرادی است که همسر آنها تبعه کشور بلژیک و یا یکی از کشورهای اروپا است. ویا همسر آنها خارجی و دارای اقامت بلژیک میباشد.
  • ویزای اقامت: ویزای نوع D

با توجه به انواع ویزاهای کشور بلژیک و تعیین نوع ویزا، مرحله ی بعدی تعیین وقت سفارت بلژیک است. وقت سفارت کشور بلژیک در واقع نوبتی است که سفارت این کشور  به متقاضیان دریافت ویزای بلژیک میدهد. و متقاضی باید طبق تاریخ مقرر شده توسط سفارت، به همراه مدارک خواسته شده به سفارت مربوطه مراجعه کرده و مدارک خود را ارائه دهد.

پس از مشخص شدن تاریخ وقت سفارت بلژیک، مرحله ی بعدی تکمیل فرم سفارت بلژیک و تهیه چک لیست مدارک سفارت است. تکمیل فرم سفارت و صحت اطلاعات موجود در آن برای سفارت های شینگن دارای اهمیت بسیاری است. بنابراین توصیه میگردد فرم بصورت دقیق و در کمال صحت تکمیل گردد. وجود اشتباه در اطلاعات فرم سفارت نمایانگر عدم صداقت متقاضی است و نتیجه آن عدم ویزا شدن و گاهی جلوگیری از ورود فرد به سفارت برای ماهها میباشد.

 

چک لیست مدارک ویزای شینگن بلژیک

چنانچه تاریخ حضورمتقاضی در سفارت معین گردید. مرحله بعدی تهیه فرم سفارت و چک لیست مدارک است. این دو مرحله برای سفارت دارای اهمیت بسیاری است. پس از دریافت فرم و پرینت آن متقاضیان باید آنرا در کمال دقت و صداقت تکمیل نمایند. وجود اطلاعات اشتباه و یا ناقص در فرم سفارت بلژیک به منزله ی عدم صداقت متقاضی بوده و موجب رد شدن درخواست ویزا میگردد. مدارک خواسته شده باید به همراه فرم تکمیل شده ی سفارت بلژیک در روز مصاحبه حضوری به سفارت تحویل داده شود.

  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزا
  • اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
  • اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
  • کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی
  • اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.
  • اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک
  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
  • سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.
  • اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری
  • اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
  • وکلا: پروانه وکالت
  • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
  • دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل
  • گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی
  • پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا
  • رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.

 

هزینه دریافت ویزای شینگن بلژیک:

  • ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی ، تجاری): ۶۰ یورو
  • ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده ، دانشجوئی): ۱۸۰ یورو

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل 3 روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 - 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

نکات مهم جهت درخواست ویزای شینگن بلژیک

  • لازم به ذکر است تا قبل از تاریخ وقت سفارت، هیچ گونه مدارکی بصورت الکترونیکی و کتبی به سفارت ارسال نشود.
  • حضور فرد متقاضی درخواست ویزای بلژیک در روز مصاحبه الزامی است.
  • وقت تعیین شده مختص یک متقاضی بوده و امکان انتقال و یا کنسل کردن آن وجود ندارد.
  • درخواست ویزای شینگن بلژیک باید حداقل 1 ماه قبل از تاریخ سفر متقاضی باشد.
  • در صورت عدم دریافت ویزا هزینه پرداخت شده قابل استرداد نخواهد بود.
  • در صورت عدم حضور متقاضی در وقت مقرر شده، دریافت وقت مجدد تا ۳ ماه امکان پذیر نخواهد بود.

 

سفارت بلژیک در ایران | نشانی سفارت بلژیک در تهران

کشور بلژیک در ایران دارای سفارت است و متقاضیان دریافت ویزای شینگن بلژیک میتوانند به راحتی با مراجعه به دفتر سفارت این کشور نسبت به دریافت ویزای خود اقدام نمایند.

نشانی: تهران- الهیه- خیابان آقابزرگی- کوچه شیرین- پلاک ۴

تلفن‌ تماس سفارت: ۲۲۲۴۸۵۸۲ (۰۲۱)

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452