امروز:
سه شنبه- ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
ورود

ثبت نام



کره جنوبی

درباره کشور کره جنوبی

جمهوری کره یا همان کرهٔ جنوبی کشوری در بخش جنوبی شبه‌جزیرهٔ کره در شرق آسیا به پایتختی سئول است. سئول بزرگترین شهر کشور کره جنوبی است که در سال ۱۹۴۸ پایتخت کره جنوبی شد و جمعیتی بالغ بر ۱۰ میلیون نفر دارد. نام این کشوراز یکی از امپراتوری های بزرگ کره بنام گوگوریو که به KORYO معروف است گرفته شده است. کشور کره مساحتی حدود 98،480 کیلومتر مربع (یک شانزدهم ایران ) دارد و مهمترین شهرهای این کشور شهرهای سئول، بوسان، تائگو، ایچون، کوانگجو، دایجون و اولسان می باشند

 

اطلاعات ضروری کشور کره جنوبی

  •  نام رسمی: جمهوری کره South Korea
  • پایتخت: سئول
  • واحد پول: وون
  • زبان رسمی: کره‌ای
  • نوع حکومت: جمهوری
  • مذهب: مسیحی، بودایی، فاقد دین

 

آب و هوای کشور کره جنوبی

کره جنوبی آب و هوایی مرطوب و نیمه استوایی دارد و و چهار فصل آب و هوایی را می‌توان در این کشور مشاهده کرد. آب و هوای این کشور در چهار فصل سال به صورت آب و هوایی گرم و رطوبت کم در بهار، گرم و مرطوب در تابستان، رطوبتی قابل تحمل و هوایی خنک در پاییز و زمستان‌هایی سرد و برفی می باشد.

 

تاریخ کشور کره جنوبی

در جنگ جهانی دوم، سربازان شوروی و آمریکا، بخش‌های شمالی و جنوبی کشور راکنترل کردند. با وجود اینکه کرهٔ متحد در کنفرانس قاهره به رسمیت شناخته شد، سرانجام دو دولت جداگانه با ایدئولوژی‌های متفاوت و موجودیت سیاسی مجزا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی شکل گرفت. یک پارتیزان ضد ژاپن و فعال سابق کمونیست به نام کیم ایل سونگ در شمال و یک رهبر سیاسی دست راستی و تبعیدی، به نام سینگمان ری در جنوب به‌عنوان رئیس‌جمهوری دست یافتند. کرهٔ شمالی با هجوم به کرهٔ جنوبی، در ۲۵ ژوئن سال ۱۹۵۰ آغازگر جنگ کره شد. سرانجام در سال ۱۹۵۳ صلح موقت که البته هیچ‌گاه توسط کرهٔ جنوبی امضاء نشد، شبه‌جزیره را در امتداد منطقهٔ بی‌طرف در نزدیکی خط مرزی در حدود عرض جغرافیایی ۳۸ درجه به دو قسمت تقسیم کرد. البته هیچگاه هیچ معاهدهٔ صلحی بین این دو کشور امضاء نشد و دو کشور از نظر حقوقی در حال جنگ هستند.

 

دین و مذهب کشور کره جنوبی

در کره جنوبی تعداد زیادی ادیان و سنت های مختلف وجود دارد. در این کشور عقاید مذهبی ازجمله شامانیسم ، کنفوسیونیسم ، بودیسم ، ون بودیسم ، مسیحیت ، اسلام تا سایر ادیان ساختگی و انشعابی از ادیان دیگرپیروان مخصوص به خود را دارد. البته هنوز هم نیمی از مزدم کره به هیچ دین و مذهبی معتقد نیستند که حدود ۴۳ درصد از مردم کره جنوبی را شامل می شود و از ۵۷ درصد دیگر، ۳۱ درصد مسیحی، ۲۴ درصد بودایی، ۲درصد پیروان کنفسیوس و ۱درصد دارای سایر مذاهب هستند.

 

اقتصاد و سیاست کشور کره جنوبی

کرهٔ جنوبی دومین رشد سریع اقتصادی دنیا در چهار دههٔ اخیر را دارد. در سال ۱۹۹۶ کرهٔ جنوبی به عضویت «سازمان همکاری اقتصادی و توسعه» (پیمانی برای رشد اقتصادی بیشتر) درامد. در سال ۱۹۹۷کرهٔ جنوبی نیز مانند بسیاری دیگر از همسایه‌های آسیایی خود، متحمل بحران اقتصادی آسیا شد؛ اما این کشور دوباره توانایی خود را دریافت نمود و سریعا به رشد خود به سوی تبدیل شدن به یکی از قدرت‌های عمدهٔ اقتصادی جهان ادامه داد. همینطور این کشور به‌ واسطهٔ شرکت‌های چندملیتی با فناوری پیشرفته، مانند سامسونگ و هیوندای-کیا و ال‌جی، هفتمین صادرکنندهٔ بزرگ جهان است.

در سال ۱۹۴۵ کشور کره جنوبی مستقل شد و نظام سیاسی در این کشور نظام سیاسی جمهوری و پارلمانیسم شد و در سال ۱۹۴۸ قانون اساسی این کشور تصویب شد و در سال ۱۹۷۲ اصلاحاتی بر آن افزوده شده‌است. قوهٔ مقننه از یک مجلس ملی با ۲۳۱ عضو که برای یک دورهٔ شش‌ساله انتخاب می شوند ومجلس ملی این کشور از ۲۹۹ نفر هستند که برای دوره‌ی ۴ ساله انتخاب می‌شوند، تشکیل می شود. احزاب مهم این کشور حزب جمهوری دموکراتیک، حزب دموکراتیک جدید و حزب دموکراتیک عدالت هستند.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید