امروز:
پنجشنبه- ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
ورود

ثبت نام



لسوتو

درباره کشور لسوتو

لسوتو کشوری پادشاهی در جنوب قاره آفریقا است که با مساحت 30.355 کیلومتر مربع دارای دو میلیون و 128 هزار و 180 نفر جمعیت است. این کشور پوشیده از سرزمین‌های مرتفع است و دسترسی به اغلب روستاها فقط با اسب یا پای پیاده ممکن است. این کشور با متوسط 1،400 متر ارتفاع از سطح دریا، مرتفع‌ترین کشور در جهان نامیده میشود. همچنین از لسوتو به عنوان فقیرترین کشور جهان نیز یاد می‌کنند.
کشور کوچک لسوتو هیچ مرز آبی ندارد و با خشکی محصور شده‌است و تنها با کشور آفریقای جنوبی دارای 909 کیلومتر مرز مشترک است. بزرگ‌ترین شهر آن ماسرو Maseru است که پایتخت این کشور میباشد.
کشور لسوتو دارای ۱۰ استان است که عبارتند از: باریا (Berea)، بوتا بوته (Butha-Buthe)، لریبه (Leribe)، مافتنگ (Mafeteng)، ماسرو (Maseru)، موهالس هوک (Mohale's Hoek)، موخوتلونگ (Mokhotlong)، کاچاز نک (Qacha's Nek)، کوتینگ (Quthing)، تابا تسگا (Thaba-Tseka)

 

اطلاعات ضروری کشور لسوتو

  • نام رسمی:  لسوتو Lesotho
  • پایتخت: ماسرو
  • واحد پول: لوتی
  • پیش شماره: 266+
  • نوع حکومت: سلطنت مشروطه
  • زبان رسمی: انگلیسی
  • زبان محلی: سسوتو

 

آب و هوای کشور لسوتو

آب و هوای لسوتو به علت ارتفاع این کشور در طول سال سرد است. به طور کلی آب‌ و هوای این کشور قاره‌ای است همراه با تابستان‌هایی گرم و زمستان‌هایی سرد. لسوتو حدود 300 روز و حتی بیشتر روز آفتابی در طول سال دارد.
80% بارندگی‌های این کشور در بین ماه‌های اکتبر و آوریل است که در فصل تابستان روی میدهد و همراه با رعد و برق است. در فصل زمستان نیز بارش برف در ارتفاعات، پدیده ای عادی است.

 

تاریخ کشور لسوتو

در گذشته کشور لسوتو رو با نام باسوتولند Basutoland میشناختند. این کشور در سال 1843 بر اساس معاهده ای میان بریتانیا و رئیس بومیان محلی یا موشویشوی (Moshoeshoe)، به حمایت بریتانیا در آمد. پس از آن در سال 1871، رسما مستعمره بریتانیا گردید و در سال 1884، به‌طور مستقیم به کنترل پادشاهی بریتانیا در آمد.
لسوتو در 4 اکتبر 1966 میلادی، با نام لسوتو، رسماً مستقل و موشوئشوئه دوم به‌ عنوان پادشاه ‌این کشور معرفی گردید.

 

دین و مذهب کشور لسوتو

80 درصد از مردم  کشور لسوتو مسیحی و بقیه آنها پیرو ادیان محلی هستند.

 

اقتصاد و سیاست کشور لسوتو

کشور لسوتو دارای نظام حكومتی سلطنت مشروطه است. مجمع ملی این کشور با 65 عضو با رأي مردم برای مدت 5 سال انتخاب می شود. در این کشور پادشاه قدرت اجرایی ندارد و بیشتر مقامی تشریفاتی است و در واقع قدرت اجرایی در دست نخست وزیر کشور است. در این کشور دو مجلس سنا با 33 عضو و ملی با 120 نماینده وظیفه قانون‌گذاری در کشور را به‌ عهده دارند.
کشور لسوتو هم اکنون عضویت سازمان ملل متحد، سازمان وحدت افريقا، كنفرانس هماهنگي توسعه در جنوب افريقا و جامعه‌ی كشورهای مشترك المنافع را دارد.
838 هزار نفر نیروی کار در این کشور مشغول بکارند که 86% آنها در مزارع مشغول به فعالیت هستند. تولید ناخالص داخلی این کشور 088/3 میلیارد دلار و نرخ بیکاری در این کشور 45% است. نرخ تورم در این کشور 12% است و طبق آمار 49% از مردم آن زیر خط فقر زندگی می‌کنند.
صادرات نقش مهمی در اقتصاد کشور لسوتو دارد. محصولات صادراتی این کشور عبارتند از ابریشم، موهیر، مواد غذایی، وسایل نقلیه، لباس و کفش که به کشورهای آمریکا، بلژیک و کانادا صادر میگردد. همچنین محصولات وارداتی این کشور عبارتند از وسایل نقلیه، مصالح ساختمانی، ماشین‌آلات، غذا، دارو و محصولات نفتی که از کشورهای هنگ‌کنگ، چین، آلمان ‌و هند وارد می‌شود.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید