امروز:
پنجشنبه- ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
ورود

ثبت نام



برنامه‌های ویژه دولت در جهت رونق گردشگری پس از مهار کرونا

تاریخ خبر: 27/فروردین/99

ولی تیموری، معاون گردشگری کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به صنعت گردشگری در دوران کرونا گفت: اعتقاد دارم که با همدلی و وحدت می‌توانیم از این بحران عبور کنیم و دوباره شاهد رونق صنعت گردشگری خواهیم بود.

وی صبح سه‌شنبه 26 فروردین 99 در برنامه زنده تلویزیونی "انتهای الوند" که از شبکه دو سیما پخش شد، با تشریح مهم‌ترین برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای جبران آسیب‌های واردشده به صنعت گردشگری بعد از مهار کرونا، تصریح کرد: برنامه‌های بسیار خوبی در این حوزه برای زمان بعد از مهار کرونا در نظر گرفته‌شده و مطمئن هستم که دوباره شاهد رونق صنعت گردشگری و جبران آسیب‌ها خواهیم بود.

ولی تیموری با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تأثیر این بیماری بر صنعت گردشگری در دنیا، اضافه کرد: این ویروس جابه‌جایی و ارتباط بین انسان‌ها را هدف قرار داده و بیشترین آسیب را صنعت گردشگری از این ویروس در سطح جهانی دیده است و بعد از جنگ جهانی دوم چنین اتفاقی در حوزه گردشگری نیفتاده بود.

وی خاطرنشان کرد: این آسیب از این نظر سخت‌تر بود که ما در اوج سفر با این مشکل روبه‌رو شدیم. یعنی در زمان طلایی روزهای نوروز که ایام پررونق گردشگری داخلی و خارجی ما بوده است، شاهد شیوع این ویروس بودیم.

معاون گردشگری کشور افزود: در حوزه گردشگری ما یک بخش قبل از کرونا را نیز داریم، واقعیت این است که نیمه دوم سال 98 با توجه به اتفاقات و حوادثی که روی داد چه در داخل و چه حوادث منطقه‌ای باعث شد تا صنعت گردشگری آسیب‌هایی ببینید و در همین شرایط در آستانه نوروز با شیوع ویروس کرونا این آسیب‌ها بیشتر شد و بسیاری از تأسیسات گردشگری در کشور آسیب‌هایی دیدند و این آسیب‌ها به این دلیل برای ما مهم است که صنعت گردشگری در ایران یک صنعت نوپاست.

او ادامه داد: این در حالی است که برنامه‌های مختلفی را در حوزه گردشگری چه در بعد داخلی و چه در بعد خارجی تدارک دیده بودیم که از آن جمله می‌توان به جذب گردشگر از چین همزمان با سال نوی چینی اشاره کرد، اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا این برنامه‌ها متوقف شود، اما به‌منظور جبران این خسارت‌ها و نیز بعد از مهار کرونا برنامه‌های بسیار خوبی برای رونق سفر و گردشگری در کشور خواهیم داشت.

معاون گردشگری کشور در رابطه با تصمیمات کمیته گردشگری و فضاهای ورزشی ستاد ملی مدیریت کرونا، افزود: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌عنوان عضو ثابت ستاد ملی مدیریت کرونا برنامه‌هایی را در این خصوص تدارک دیده است، مسئولیت کمیته گردشگری و فضاهای ورزشی در این ستاد با این وزارتخانه است و در همین خصوص برنامه‌های مرتبط با ستاد ملی مدیریت کرونا از طریق این کمیته پیگیری و اجرا می‌شود که از آن جمله  می‌توان به تهیه و ابلاغ دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی اشاره کرد.

وی همچنین به اختصاص فضاهای هتلی به‌عنوان نقاهتگاه برای بیماران کرونایی اشاره کرد و افزود: یکی از مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا این موضوع بوده است که دستگاه‌ها از امکاناتی که در اختیار دارند برای کمک به مهار و درمان این بیماری کمک کنند و از آنجایی‌که این کار یک کار انسانی است و با توجه به ظرفیت‌های هتلی که در اختیار داشتیم این آمادگی را اعلام کردیم. در همین رابطه مقرر شد در تهران و برخی از استان‌ها این ظرفیت‌ها در اختیار ستاد ملی مدیریت کرونا قرار گیرد.

معاون گردشگری کشور با اشاره به موضوع کنسل شدن تور و بلیت ادامه داد: شرایط بحرانی را می‌گذرانیم و برای این شرایط قوانینی از قبل بوده است، به‌عنوان‌ مثال تأسیسات گردشگری ما در این شرایط بدون جریمه پول‌هایی که دریافت شده است را برگرداندند، اما درخواست ما از مردم و گردشگران این بود که به‌ جای لغو سفر و دریافت پول خود سفر را به زمان دیگری موکول کنند، با این ‌حال با همکاری بخش خصوصی و تأسیسات گردشگری افرادی که درخواست لغو تور یا بلیت خریداری‌شده را داشتند، موفق به دریافت وجه پرداختی خود بدون جریمه شدند.

وی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: با رصد شرایط و آگاهی کامل از وضعیت فعالان حوزه گردشگری، برنامه‌های خوبی تهیه کردیم که این برنامه‌ها را در سطح دولت پیگیری می‌کنیم، این اطمینان را می‌دهم که با همدلی از این بحران عبور خواهیم کرد. برای دوران بعد از مهار کرونا برنامه‌های بسیار خوبی پیش‌بینی‌شده است و آسیب‌های واردشده به این صنعت جبران خواهد شد.

به اشتراک بگذارید

موارد مرتبط

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید