وقت سفارت نروژ

راهنمای تعیین وقت سفارت و ویزای نروژ

در این مقاله راهنمای تعیین وقت سفارت نروژ و ویزای شینگن نروژ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید

کشور نروژ از اعضای اتحادیه اروپا و همچنین عضو معاهده شینگن است. پایتخت این کشور اروپایی شهر اسلو و زبان رسمی آنها  نروژی و سامی است. پایتخت این کشور شهری دیدنی و پر جنب و جوش است. شهر اسلو برنده جایزه صلح نوبل و دارای موزه‌های متعدد، رستوران‌ها و پارک‌های زیباست که مناسب ترین گزینه برای گردشگران دوست دار طبیعت و تاریخ است. علاوه بر جاذبه های تاریخی و موزه ها، چشم‌اندازهای طبیعی این شهر را در بر گرفته‌اند و آنرا به مقصدی بی نظیر برای اقامت در دل طبیعت، دوچرخه‌سواری، اسکی، قایق‌رانی و پیاده‌روی تبدیل کرده‌ است.

 

ویزای شینگن نروژ | وقت سفارت نروژ

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم کشور نروژ عضو اتخادیه اروپا و از اعضای پیمان شینگن است. بنابراین متقاضیان جهت سفر به این کشور باید برای دریافت ویزای شینگن نروژ اقدام نمایند. مدت زمان لازم برای صدور ویزا ۱۵ تا ۳۰ روز است.

اولین گام برای دریافت ویزای هر کشوری تعیین هدف برای سفر به آن کشور است. هدف سفر در واقع نوع ویزای شما را مشخص میکند. بعنوان مثال چنانچه قصد سفر تفریحی به نروژ را دارید باید برای ویزای توریستی نروژ اقدام نمایید.

انواع ویزای نروژ

  • ویزای توریستی: متداول‌ترین نوع ویزا، ویزای گردشگری و یا توریستی است. با استفاده از این ویزا ایرانیها می‌توانند در این کشور و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن تا مدت ۹۰ روز در بازه‌ای ۱۸۰ روزه اقامت داشته باشند.
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای ورزشی و فرهنگی
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ازدواج با شهروندان نروژی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی

کشور نروژ در ایران دارای دفتر سفارت است و متقاضیان دریافت ویزا میتوانند به راحتی مراحل دریافت ویزای خود را در شهر تهران سپری کنند. دومین مرحله برای دریافت ویزا، تعیین وقت سفارت کشور مربوطه است. بنابراین برای سفر به کشور نروژ نیز در این مرحله باید برای دریافت وقت سفارت نروژ اقدام نمایید. وقت سفارت در واقع نوبتیست که سفارت برای متقاضیان دریافت ویزا معین میکند. متقاضیان بایستی در روز و ساعتی مشخص که توسط سفارت نروژ مشخص شده، در  سفارت حضورداشته باشند و علاوه بر مصاحبه حضوری مدارک خواسته شده از سوی سفارت را ارائه دهند. لازم به ذکر است حضور فرد متقاضی در روز مصاحبه ضروری است.

پس از تعیین وقت سفارت نروژ مرحله بعد تهیه فرم سفارت میباشد. فرم سفارت را پس از دانلود پرینت گرفته و با دقت و صداقت تکمیل نمایید. اطلاعات این فرم برای سفارت دارای اهمیت بسیاری است. بنابراین کوچکترین اشتباهی در وارد کردن اطلاعات درج شده میتواند منجر به رد شدن درخواست ویزا گردد.

 

چک لیست مدارک ویزای شینگن نروژ

1-    تکمیل فرم‌های درخواست ویزا
2-    اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
3-    عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
4-    اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
5-    کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی
6-    اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.
7-    اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک
-    حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
-    سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.
8-    اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری
9-    اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:
-    مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
-    مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
-    وکلا: پروانه وکالت
-    پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
-    بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
-    در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
-    دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
10-    مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل
11-    گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی
12-    پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا
13-    رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی + تحویل 3 روزه

تلفن های بخش ترجمه:  66570455 - 66570454

ترجمه رسمی تمامی مدارک شما را در کوتاهترین زمان ممکن

هزینه صدور ویزای نروژ

  • کودکان صفر تا شش سال: رایگان
  • کودکان بین شش تا دوازده سال: ۳۵ یورو
  • بزرگسالان: ۶۰ یورو

 

سفارت نروژ در ایران | نشانی سفارت نروژ در تهران

  • نشانی: تهران، خیابان دکتر لواسانی (فرمانیه)، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۰۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعدازظهر

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452