ورود

ثبت نام



تحصیل در آمریکا

راهنمای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

تحصیل در آمریکا به همراه معرفی شرایط اخذ ویزای تحصیلی آمریکا و هزینه ی تحصیل و بورسیه ی تحصیلی در آمریکا با کمک سفر.

از آنجایی که کشور آمریکا یک کشور پیشرفته و با امکانات رفاهی بالا می‌باشد، هرساله افراد زیادی تلاش می‌کنند تا بتوانند از طرق مختلف به این کشور مهاجرت کنند. یکی از روش‌های مهاجرت، مهاجرت از طریق تحصیل در آمریکا و اخذ ویزای دانشجویی آمریکا است. البته این کار در سال های اخیر برای ایرانیان کمی سخت شد زیرا دولت آمریکا نسبت به ایرانیان سخت‌گیرانه‌تر عمل می‌کند و باید بسیار عالی و دارای تمکن مالی خیلی خوبی باشید تا شانس تحصیل در آمریکا به شما داده شود.

دسته‌بندی مقاطع تحصیلی در کشور آمریکا

کشور آمریکا نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر دارای مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و همچنین دکترا می‌باشد که البته دارای مقاطع بالاتر همچون postdoc نیز می‌باشد.

شرایط تحصیل در آمریکا | مقطع کارشناسی

دوره‌ی کارشناسی در آمریکا ‎3 الی ‏‎4 سال است و زبانی که در دانشگاه‌های آمریکا تدریس می‌شود انگلیسی است. همچنین هزینه‌ی تحصیل در آمریکا برای این مقطع چیزی حدود ‎12000 تا ‎20000 دلار است. قطعا همه می‌دانند که سطح دانشگاه‌های آمریکا بسیار بالا است و جزو دانشگاه‌های ممتاز در جهان می‌باشند.

•    مدرک مورد نیاز برای ورود به این مقطع پیش دانشگاهی می‌باشد.
•    مدرک زبان و نمره‌ی آیلتس ‎‎6
•    نیاز به مقاله معتبر جهانی مانند ISI در این مقطع نیست.
•    داشتن حداقل سن ‎17 سال

برای این دوره می‌تواند به دو صورت پذیرش بگیرید:

1.    پذیرش به طور پیوسته در مقطع کارشناسی
2.    پذیرش به طور ناپیوسته در مقطع کارشناسی
شرایط تحصیل در آمریکا ، مقطع کارشناسی ارشد

دوره کارشناسی ارشد در آمریکا ‎‎2 ساله است. مانند دوره کارشناسی زبان تدریسی انگلیسی است.

•    داشتن مدرک کارشناسی مرتبط با رشته
•    داشتن مدرک زبان تافل IBT 90 - و مدرک GRE و GMAT بر اساس رشته
•    داشتن مقاله ISI یک امتیاز محسوب می‌شود و ترجیحا بهتر است متقاضی در رزومه‌ی خود داشته باشد.
•    داشتن حداقل معدل ‎14 در دوره‌ی کارشناسی

شرایط تحصیل در آمریکا ، مقطع دکترا

یک دوره‌ی ‎3 تا ‎5 ساله است و زبانی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود انگلیسی و هزینه‌ای که برای دانشجو در این مقطع وجود دارد بسته به شرایط مختلف از ‎‎‎30000 تا ‎35000 دلار  در سال است.
•    داشتن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته مرتبط
•    مدرک موردنیاز تافل IBT 90 - و مدرک GRE و GMAT بر اساس رشته
•    داشتن مقاله‌ی معتبر به چاپ رسیده در نشریات معتبر جهانی همانند ISI
•    داشتن سطح علمی بالا و رزومه‌ی تحصیلی قوی
•    داشتن معدل بالای ‎16
از آنجایی که بودجه‌ای که دولت آمریکا برای تحقیقات و پژوهش‌ها و این دوره در نظر می‌گیرد بسیار بالا است پس افرادی بورسیه خواهند شد که رزومه‌ی بسیار قوی داشته باشند. منظور از رزومه‌ی قوی، داشتن چندین مقاله، انجام دادن کارهای پژوهشی، معدل بالا، مدرک زبان و... است.

کانال راهنمای اخذ ویزای تحصیلی کشورها

ویزای تحصیلی آمریکا

انواع مختلف ویزا وجود دارد مانند ویزای F-1، J-1،، M-1 که در ادامه توضیح مختصر و مفیدی از این ویزاها در اختیار شما قرار خواهیم داد.

  • ویزای F-1
    برای تحصیل در آمریکا در ابتدا شخص متقاضی باید از یکی از دانشگاه‌های آمریکا پذیرش بگیرد. سپس برای گرفتن ویزای غیرمهاجرتی یا همان ویزای تحصیلی آمریکا اقدام نماید که باید فرم‌های مربوط به ویزای F-1 را پر کند و هزینه‌ی مربوط به آن را پرداخت نماید. در مرحله‌ی آخر هم یک مصاحبه باید انجام دهد که در صورت موفق شدن ویزای تحصیلی آمریکا برای او صادر می‌شود.
    با داشتن این ویزا دانشجو می‌تواند در سال اول تحصیل در آمریکا، خود به صورت پاره وقت در محدوده‌ی دانشگاه به کار مشغول شود. پس از گذشت یکسال با موافقت دانشگاه دانشجو می‌تواند خارج از حریم دانشگاه نیز به کار مشغول شود که البته این مورد بیشتر برای دانشجویانی است که دوره‌ی کارآموزی و یا انترنی را گذرانده‌اند.
  • ویزای J-1
    ویزای توریستی J-1 برای افرادی است که برای تبادلات فرهنگی اعزام شده‌اند و هزینه‌های آن شخص از مبدا تامین می‌شود. دانشجویانی که ویزای J-1 را دارند واجد شرایط ‎18 ماه آموزش دانشگاهی هستند. ویزای J-2 مربوط به فزرندان و همسران افرادی است که ویزای J-1 دارند و با داشتن این ویزا آن‌ها نیز می‌توانند در آمریکا به تحصیل بپردازند.
  • ویزای M-1
    دانشجویانی که در دوره‎‌های کاری ثبت‌نام کرده باشند می‌توانند این ویزا را دریافت کنند، نکته‌ی مهم اینکه با داشتن این ویزا اجازه‌ی کار نخواهند داشت.

هزینه‌ی تحصیل در آمریکا

هزینه‎‌ی تحصیلات به طور متوسط در کشور آمریکا بین ‎15000 تا ‎30000 می‌باشد که البته این هزینه بسته به اینکه شخص با چه کیفیتی بخواهد زندگی کند و یا اینکه در کدام شهر یا ایالت آمریکا زندگی می‌کند متغیر است.
هر دانشجو با داشتن ویزای دانشجویی آمریکا ، یک سری هزینه‌های اجباری دارد و یک سری هزینه‌های اختیاری که عبارتند از:

هزینه‌های اجباری

•    تهیه‌ی مسکن
•    خوراک و موادغذایی
•    هزینه‌ی مربوط به ارتباطات

هزینه‌های اختیاری

•    تهیه‌ی خودرو
•    لباس
•    تهیه‌ی لپ‌تاپ
•    نوع تفریحات
•    کتاب و لوازم‌التحریر
•    مراقبت‌های پزشکی

همانطور که در بالا اشاره شد برخی مسائل را به هیچ عنوان نمی‌توان نادیده گرفت و حتما باید هزینه‌ای به آن‌ها اختصاص داده شود. مهم‌ترین آن‌ها تهیه‌ی مسکن است.
در رابطه با خورد و خوراک هم می‌توانید غذاهای خیلی ساده تهیه کنید تا هزینه‌های خود را کاهش دهید و برای ارتباطات می‎‌توانید از وسایل نقلیه‌ی عمومی استفاده کنید که خیلی به صرفه می‌باشد.
شما می‎‌توانید بخشی از این هزینه‌ها را از طریق مشغول شدن به کار پاره‌وقت تامین کنید که البته برای دانشجویان شرایط کار در آمریکا متفاوت است و دارای محدودیت‌هایی هستند.
پس از اتمام تحصیلات خود، در صورتی که از طرف یک کارفرما درخواست داشته باشید؛ می‌توانید برای گرفتن ویزای H-1 اقدام نمایید. حداقل مدرک برای گرفتن این نوع ویزا لیسانس است و با گرفتن ویزای مربوطه به راحتی می‌توانید در آمریکا مشغول به کار شوید.

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب پیشنهادی کمک سفر