ویزای برزیل

برزیل کشوریست در آمریکای جنوبی و از لحاظ مساحت پنجمین کشور بزرگ دنیا پس از کشورهای روسیه، کانادا، چین و آمریکا است. این کشور علاوه بر پشرفت در زمینه صنعت و فناوری اطلاعات در سطح جهان از شهرت بالایی برخوردار است و طی سال‌های گذشته به یکی از مراکز محبوب گردشگری تبدیل شده است. زبان رسمی برزیل، پرتغالی است که تقریبا همه‌ی جمعیت این کشور به همین زبان صحبت می‌کنند.

کشور برزیل به دلیل وجود  اقلیم و حیات وحش متفاوت، قهوه معروف ، فوتبال، کارناوال های مشهور، بناهای تاریخی و آثار معماری و ... یکی از مهم‌ترین و مشهورترین جاذبه‌های گردشگری دنیا است. اگر از علاقه‌مندان به حیات وحش هستید، در برزیل می‌توانید از گشت‌و‌گذار در جنگل‌های بارانی آمازون لذت رویایی با منحصر به ‌فردترین و متنوع ‌ترین حیات وحش را تجربه کنید. قدم زدن در سواحل زیبای این کشور، فوتبال، مردم دوست‌داشتنی و ... همگی دست به دست هم می‌دهند تا هرساله گردشگران بسیاری به این کشور سفر کنند.

 

ویزای برزیل | ویزای توریستی برزیل

همانند بسیاری از کشورها، گردشگران برای سفر به کشور برزیل نیز نیازمند دریافت ویزای این کشور هستند. هم اکنون دریافت ویزای توریستی برزیل بصورت آنلاین و از طریق سایت سفارت برزیل انجام میپذیرد. اعتبار ویزای توریستی برزیل 3 ماه است و از طریق سفارت برزیل در تهران صادر میگردد.

 

مراحل دریافت ویزای برزیل

اولین گام برای دریافت ویزای برزیل تکمیل فرم درخواست ویزای این کشور است. با مراجعه به سایت سفارت میتوانید فرم را تکمیل کنید و بقیه مراحل ثبت درخواست خود را طی کنید. فرم درخواست ویزا برای سفارت برزیل دارای اهمیت بسیاری است و وجود کوچکترین خطایی در فرم به منزله عدم صداقت متقاضی بوده و موجب رد شدن درخواست ویزا خواهد شد. بنابراین فرم را در کمال دقت و صداقت تکمیل نمایید.

مرحله بعدی تهیه مدارک خواسته شده، اسکن مدارک و بارگزاری آنها در سایت سفارت سفارت است. درخواست ویزای برزیل تنها در شرایطی پذیرفته خواهد شد که همه مدارک مورد نیاز اسکن و از طریق پرسشنامه در تارنما بارگذاری و ثبت شده باشد. لازم به ذکر است تمامی مدارک ارائه شده به سفارت برزیل باید به یکی از زبان‌های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیائی ترجمه رسمی شده باشد.

پروسه دریافت ویزا در سفارت برزیل حداقل 7 روز به طول می‌انجامد و این امکان وجود دارد که این مدت زمان بیشتر طول بکشد.

چک لیست مدارک ویزای توریستی برزیل

جهت دریافت ویزای توریستی برزیل مدارک زیر باید اسکن و از طریق پرسش‌نامه در سایت  بارگذاری و ثبت شده باشد.

  • اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل شش ماه اعتبار
  • شناسنامه متقاضی
  • یک قطعه عکس رنگی جدید ۴*۳
  • گواهی فعالیت در ایران (اشتغال به کار به همراه لیست بیمه از محل کار، اشتغال به تحصیل و یا پروانه کسب)
  • رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل (برای حداقل بیست روز بعد از تاریخ درخواست ویزا)
  • رزرو هتل یا دعوتنامه دارای آدرس، تلفن تماس و امضاء تائید شده محضری میزبان در کشور برزیل
  • مدارک و گواهی تمکن مالی (از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی ، سند مالکیت و سایر مدارک مالی)
  • افراد زیر هجده سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند باید اجازه محضری از والدین را ارائه دهند.

 

چک لیست مدارک ویزای تجاری برزیل

  • اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل شش ماه اعتبار
  • شناسنامه متقاضی
  • یک قطعه عکس رنگی جدید ۴*۳
  • دعوتنامه از سوی شرکت و یا موسسه ای که متقاضی در طول اقامت خود در برزیل ملاقات خواهد کرد.
  • گواهی تمکن مالی از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی و یا اقرارنامه محل کار مبنی بر حمایت مالی و تقبل هزینه های متقاضی در طول سفر توسط کارفرما.
  • معرفی‌نامه محل کار به همراه لیست بیمه از محل کار با ذکر سمت و هدف از مسافرت به برزیل
  • رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل (برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست روادید)
  • رزرو هتل در برزیل

 

سفارت برزیل در ایران | نشانی سفارت برزیل در تهران

نشانی: تهران- زعفرانیه- خیابان بهار- نبش خیابان یکتا- پلاک ۲

ساعت کاری: همه روزه به جز جمعه‌‌ها و شنبه‌ها از ساعت ۹:۰۰ تا 17

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452