ویزای استرالیا

استرالیا با مساحتی برابر ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع یکی از 6 کشور بزرگ دنیاست که شامل قاره اقیانوسیه، جزیره تاسمانی و تعدادی جزیره کوچک دیگر است. این کشور با جمعیتی حدود 20 میلیون نفر در نیمکره جنوبی واقع شده است. پایتخت این کشور شهر کانبرا است. مردم استرالیا به زبان انگلیسی با گویش استرلیایی تکلم میکنند.

این کشور با هیچ کشور دیگری هم مرز نیست و دور تا دور آن را آبهای اقیانوس آرام، هند و منجمد جنوبی فراگرفته است. دو شهر مهم این کشور نیز شهرهای سیدنی و ملبورن می باشد. کشور استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که علاوه بر برخورداری از امکانات رفاهی دارای جاذبه‌های طبیعی و گردشگری بسیاری است و همواره در کانون توجه توریست ها و مهاجران قرار دارد.

 

ویزای استرالیا

سفر به بسیاری از کشورها ملزم به دریافت ویزای آن کشور است. استرالیا نیز از این قاعده مثتثنی نمیباشد. متقاضیان ورود به کشور استرالیا برای ورود به خاک این کشور باید برای دریافت ویزای این کشور اقدام نمایند.

اولین گام برای دریافت ویزای کشور استرالیا تعیین نوع ویزای درخواستی است. نوع ویزای درخواستی با توجه به هدف سفر تعیین میگردد.

 

انواع ویزای استرالیا

  • ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص: Skilled Migration
  • ویزای تجارت و سرمایه‌گذاری: Business Migration
  • ویزای نامزدی: Spouse Migration
  • مهاجرت والدین: Parent Migration
  • ویزای آخرین فرد بازمانده: Last Remain Relative
  • ویزای دانشجویی: Student Visa
  • ویزای توریستی: Visitor Visa

 

یکی از دشوارترین انواع ویزای استرالیا، ویزای توریستی این کشور است. و انواع مختلفی دارد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

  • ویزای توریستی: با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر به کشور استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید.
  • ویزای توریستی خانوادگی: اگر یکی از خویشاوندان متقاضی ساکن کشور استرالیا باشد متقاضی براحتی میتواند برای این نوع ویزا اقدام نماید. مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد).
  • ویزای توریستی کاری: این نوع ویزا مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و ... قصد سفر به استرالیا را دارند و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.

 

نکته: دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای استرالیا

  • تکمیل فرم درخواست (لینک ثبت‌نام ویزای آنلاین)
  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۶
  • کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
  • مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متقاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و ... در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، ...)
  • پرداخت وجه صدور ویزا معادل ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا که این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.
  • در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارك تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

نکته:

  • در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد. لازم به ذکر است زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است.
  • کلیه متقاضیان باید پیش از مراجعه حضوری وقت قبلی دریافت کنند.

 

سفارت استرالیا در ایران | نشانی سفارت استرالیا در تهران

تهران- خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)- خیابان بیست و سوم- پلاک ۲

تلفن امور ویزا و مهاجرت: ۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱ (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر)

به اشتراک بگذارید

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره کمک سفر | سایت مرجع گردشگری و تور

کمک سفر وب سایت مرجع خدمات گردشگری، صنعت توریسم، تورهای لحظه آخری، معرفی تورهای داخلی و خارجی، معرفی هتل های داخلی و خارجی، معرفی آژانس های مسافرتی و جاذبه های توریستی و اخبار گردشگری و همچنین اطلاع رسانی در خصوص خدمات اخذ ویزا و وقت مصاحبه سفارت ها است.

سایت کمک سفر تنها در جهت ارائه محتوا و اطلاع رسانی در زمینه صنعت گردشگری فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید.

تبلیغات در سایت تور لحظه آخری | کمک سفر

سایت کمک سفر با بیش از 30000 صفحه مطلب و محتوای جذاب و خواندنی در زمینه گردشگری و جاذبه های توریستی تمام کشورها در نتایج موتورهای جستجو دارای رتبه های بالاست و با تبلیغات در این وب سایت می توانید تعداد زیادی از بازدید کنندگان سایت کمک سفر را که عموما علاقه مند به سفر و صنعت گردشگری هستند را از خدمات خود مطلع کنید.

تلفن جهت تبلیغات: 66908752-66908753
موبایل و تلگرام تبلیغات: 09365763452